Vægtvogterne

Har du problemer med overvægt/undervægt og gerne vil tabe dig eller tage på, er vægtvogterne en god måde at komme i gang på. Prisen er ikke helt uvæsentlig, og har man en lav indkomst kan det godt være noget af en udskrivning at deltage i et møde hver uge. Men igen, man må jo se på den effekt og udbytte man får af pengene. Hvis man ved at man ikke kan overholde en diæt alene er det rigtig god motivation at komme til møderne, og så er hver en krone jo givet godt ud. Men udgifterne til møderne er hurtigt tjent hjem på sparet fastfood indkøb og øget velvære

Vægtvogterne, eller ”Weightwatchers” er en amerikansk opfindelse. Slankekuren er baseret på ugentlige møder samt et pointbaseret system, hvor forskellige fødevarer tildeles point efter deres energiindhold.

Ideen med Vægtvogterne er, at du kun må få et vist antal point på en dag, og så
gælder det jo om ikke at bruge alle sine point på en enkelt kage. Udover at man altså skal tælle point, skal man deltage i ugentlige møder, hvor man bliver vejet, og får vejledning til at komme videre.

En af de helt klare fordele ved at deltage i Weightwatchers er møderne, hvor man “står til ansvar” for andre end sig selv, og det giver det nødvendige skub til lige at give den en ekstra skalle med vægttabet. Vægtvogterne kan give den nødvendig motivation og støtte til at omlægge ens kost. Her for en motivation og ugentlige råd, som kan hjælpe en med at holde slankekuren ved lige. Alt i alt er vægtvogterne et fint system hvis du har råd til det og vil bruge en aften om ugen på din slankekur. Vægtvogterne har fat i det rigtige, fordi de ikke kører med forbudte madkombinationer eller kostvarer der ikke må spises.

This entry was posted in Programmer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply