Slankedoktor.dk

Har du problemer med overvægt/undervægt og gerne vil tabe dig eller tage på, er slankedoktor.dk en god måde at komme i gang på.

SlankeDoktor.dk er et online vejledningssite til personer, der gerne vil tabe sig. Det er et
rummeligt site, og der er stor forskel på hvor vidt medlemmerne spænder, i både alder og
hvor mange kilo de ønsker at tabe.

SlankeDoktor.dk er bygget op omkring dens professionelle diætister og trænere, der giver personlig vejledning og skræddersyer kost- og motionsplaner til medlemmerne. Man vælger selv, hvor meget ens medlemskab skal indeholde, og hvor længe det skal vare.

Slankedoktor.dk har fire forskellige medlemskabspakker, hvor hver tilbyder forskellige løsninger. Måske vil man gerne have enten en diætist eller motionshjælp, måske begge eller måske vil man slet ikke have vejledning. Det er op til en selv.

Det får man hos slankedoktor.dk:

  • Professionel diætistvejledning og skræddersyet kostplan
  • Personlig motionsplan og vejledning fra uddannede trænere
  • Danmarks bedste kalorieberegner
  • Tusindvis af lækre og nemme slankeopskrifter
  • Spændende artikler om vægttab og sundhed
  • Værktøjer der holder styr på dine tal og mål
  • Et netværk der støtter op og motiverer

En af de største fordele Slankedoktor har, er deres internet forum, hvor at man har rig mulighed for at dele erfaring om vægttab og få motivation af andre medlemmer. Med over 89.000 medlemmer, hvor størstedelen bruger forummet, er der altid nogle der lytter. Man kan få direkte råd og svar på ens spørgsmål, når man har brug for det. Samtidige giver ens anonymitet på forummet mulighed for at tale om de ting, der ellers kan være svært at tale om i ens omgangskreds.

Slankedoktor tilbyder masser af støtte og vejledning til sit vægttab. For de fleste er den støtte og motivation man får igennem de ugentlige møder en af de vigtigste faktorer for at tabe vægt.

Selvom Slankedoktor foregår primært over Internet, har de været overraskende gode til at engagere deres medlemmer i dialog på deres forum og hjemmeside.

This entry was posted in Programmer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply