Kostprogrammer

Har du problemer med overvægt/undervægt og gerne vil tabe dig eller tage på, er nogle af de forskellige kostprogrammer en god måde at komme i gang på Der findes mange forskellige kostprogrammer, nogle bedre end andre. Her er nogle eksempler.

Madlog
MADLOG er for dig, der vil tabe dig og er klar til at give en indsats. Metoden madlog bruger hedder kalorietælling, og værktøjet hedder madlog , som er en online kalorietæller, der giver dig 100% styr på ens kost. Madlog blev lavet fordi det skal være nemt og hurtigt at tælle kalorier. Det bør max må tage 5 minutter at taste et måltid ind, hvilket man også kan gøre fra mobilen. Motivation er afgørende for vægttabet, og derfor er MADLOG blevet lavet både sjovt og informativt. Der kan næsten gå helt sport i at se ens indsats sort på hvidt og se vægtgrafen dykke.

Madital
Madital.dk tæller dine kalorier – du tæller dine smil. Man får et smil, for hver anbefaling man lever op til. Fx kan man samle smil for ens kaloriebalance, energitæthed, vitaminer, kostfibre, proteiner, måltider, motion. Man kan også følge med i om man opfylder de 8 kostråd. Kalorietælleren er gratis, og har været gratis i 7 år.

Myfoodcontrol
MyFoodControl giver en de værktøjer man behøver for at tage gode sunde beslutninger om kost og motion. Man får kost- og motions dagbog. Dagbog over vægt og kropsmål, omfattede grafer og rapporter samt diskussionsforum. MyFoodControl er det ideelle kostprogram, hvis man er på slankekur og ønsker et hurtigt vægttab. Desuden er kostprogrammet gratis.

Vaegttab
Ved at benytte deres gratis kalorietæller kan man relativt nemt opnå et ugentligt vægttab på eksempelvis ½ kg. Det gælder om at man sætter ens kaloriemål derefter og følger det via ens daglige kost. Man kan også benytte deres kalorietæller til at lægge ens kostplan efter. Denne kalorietæller er gratis.

Leave a Reply